ASKO - Innostavat ideat

Innostavat ideat

Käytä-korit-optimaalisesti

Astianpesukoneen joustava sisäpuoli

ASKO-astianpesukoneet muuntuvat toiveittesi mukaan! ASKO-astianpesukoneiden jopa neljä koritasoa mahdollistavat koneiden mukauttamisen vastaamaan tarkasti tarpeitasi. Koreista osan korkeutta voidaan säätää ja lautastelineistä osa voidaan laskea alas, mikä helpottaa koneen mukauttamista pesutarpeeseen. Ainutlaatuinen keskikori jakaantuu kahteen irrotettavaan koriin: toinen on isoille keittiövälineille ja toinen kulhoille ja kupeille. Ylhäällä on kätevä yläkori, jonka korkeuden voit säätää.

Lue lisää

Tehokas pesu – joka kerta!

Tehokkaat pesu ja huuhtelu

ASKO-pesukoneiden huuhtelujärjestelmässä on 10 erittäin tehokasta huuhteluvyöhykettä ja 3 PowerZone-vyöhykettä, jotka takaavat täydellisen puhtaan lopputuloksen.

Lue lisää

Etsi 6 ruostumatonta etua

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu astianpesukone

ASKO-astianpesukoneet on valmistettu ammattitaitoisesti: kaikissa tärkeissä osissa on käytetty ensiluokkaista ruostumatonta ei-magneettista 18,9-terästä muovin sijasta!

Avaa itse jokin astianpesukoneistamme ja kokeile, löydätkö 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua pääosaa?

Lue lisää

Super Cleaning System+™ - Käsinhuuhtelun aika on ohi

Säästä vettä ja aikaa

ASKO-astianpesukonetta käytettäessä astioita ei tarvitse huuhdella etukäteen. SCS+-järjestelmä puhdistaa suodattimen esipesun jälkeen ja huuhtoo pois kaikki ruoantähteet. Siksi kone on täysin puhdas, kun varsinainen pesu alkaa uudella vedellä. Tämän ansiosta pesutulos on täydellinen! Kaikissa malleissa.

XXL-pesu – 40 % enemmän

Saat lisää tilaa käyttöön erikoissuuressa XXL-astianpesukoneessa
XXL-kokoinen astianpesukone tarjoaa suuren kapasiteetin ja parhaan joustavuuden. Tilaa on jopa 18 hengen astiastolle, ja koska suurin sisäkorkeus on 58 cm, koneessa on peräti 4 koritasoa. 18 hengen astiasto sisältää 206 astiaa. Se on 40 % enemmän kuin tavallisen astianpesukoneen tilavuus, joka vastaa 13 astiastoa. Voit poistaa koko ainutlaatuisen keskikorin tehdäksesi tilaa korkeille maljakoille tai leivinpelleille.

Turbo Drying +™ - Älä enää polta sormenpäitäsi

Astianpesukone jäähdyttää astiaston niin, ettet polta sormenpäitäsi

ASKOn Turbo Drying+™ -kuivausjärjestelmä kuivaa astiaston kokonaan. Viimeisen huuhtelun jälkeen kostea ilma sekoittuu kuivaan tuloilmaan astianpesukoneessa. Astiasto kuivaa ja jäähtyy, minkä ansiosta kone voidaan tyhjentää heti. Myös kalusteisiin asennettavissa astianpesukoneissa on käytössä sama kuivausjärjestelmä, joka on ainutlaatuinen markkinoilla.

AquaSafe™ - Ei vesivahinkoja keittiössä

Suoja vesivahinkoja vastaan keittiössä

Kukaan ei halua, että kotona tapahtuisi vesivahinko. Jo pieni vuoto voi aiheuttaa suuria ongelmia, jos sitä ei havaita ajoissa. Olemme sen vuoksi tehneet kovaa työtä viranomaisvaatimusten täyttävien turvajärjestelmien kehittämiseksi.

Lue lisää

Turbo Drying Express +™ - Erikoisnopea kuivaus

Astianpesukone, joka kuivaa erikoisnopeasti

ASKOn huippumallissa D5896XXLFI on käytössä Turbo Drying Express+™ -tekniikka, joka tuottaa vielä paremman kuivaustuloksen ja lyhentää ohjelma-aikaa merkittävästi. Normaalista pesuohjelmasta tulee noin 30 minuuttia lyhyempi, ja Turbo Drying Express+™ antaa samalla täydellisen kuivaustuloksen, vaikka koneessa olisi runsaasti muoviastioita tai se olisi osittain tyhjä.

Alhainen äänitaso

Hiljaiset astianpesukoneet

ASKO-astianpesukone toimii lähes äänettömästi. Siitä on paljon hyötyä avoimessa keittiössä, jossa halutaan keskustella samalla, kun pesuohjelma on käynnissä.

Sisävalo

Astianpesukone, jossa on sisävalo

Voimakas LED-sisävalo auttaa luomaan yleiskuvan koneen sisällöstä ja helpottaa suolan lisäämistä ja suodattimen puhdistamista.

AquaLevel™-anturi

Astianpesukone säätelee vedenkulutusta

Koneessa olevat anturit valvovat, että vesimäärä vastaa tarkasti valittua ohjelmaa. Ne säätävät vesimäärän aina sopivaksi, olipa putkiston vedenpaine mikä tahansa. Anturit valvovat samalla myös pesuprosessia ja poistavat mahdolliset ongelmat ohjelman aikana. Pesun aikana esimerkiksi suuri muovikulho voi kääntyä ylösalaisin ja täyttyä vedellä. Koneessa olevan veden teho heikkenee, minkä jälkeen kone lisää uutta vettä täydellisen tuloksen varmistamiseksi. Anturit havaitsevat myös, jos vesiliitäntä on suljettuna. Konetta ei silloin voi käynnistää.

SensiDry™-anturi

Astianpesukone säätelee kuivausaikaa

ASKOn ainutlaatuinen kosteusanturi mittaa kosteustason koneessa ja huoneessa ja mukauttaa kuivausajan sen mukaan. Järjestelmä ottaa huomioon myös astiaston tyypin ja määrän koneessa ja käynnistää sen jälkeen parhaan mahdollisen kuivaustuloksen mahdollisimman nopeasti tuottavan ohjelman.

StatusLight™

Astianpesukoneet, joissa on tilan merkkivalo

ASKOn eräissä astianpesukoneissa on oikeassa alakulmassa tilan merkkivalo, josta voi helposti tarkistaa käynnissä olevan prosessin:

Tilan merkkivalot:

Sininen – Ohjelma on käynnistynyt, mutta koneeseen voidaan vielä lisätä astioita, koska astianpesuainetta ei ole vielä lisätty.
Punainen – Älä lisää astioita koneeseen, koska ohjelma on täydessä käynnissä ja astianpesuaine on lisätty.
Vihreä – Ohjelma on päättynyt ja kone voidaan tyhjentää.

KidSafe™

Astianpesukoneessa on lapsilukko ja lukko

Kaikissa ASKOn astianpesukoneissa on käytössä Kid Safe™, jota käyttämällä ohjauspaneelin painikkeet voidaan lukita. Tarkoituksena on estää pieniä etusormia käynnistämästä konetta tai muuttamasta asetuksia.

Kidlock™
KidLock™-järjestelmä auttaa lukitsemaan kahvan niin, ettei lapsi voi avata astiapesukoneen ovea (vain koneet, joissa on integroitu kahva)

ECO – lämminvesiliitäntä

Käytä lämmintä vettä astianpesukoneessa ja säästä veden lämmitykseen kuluvaa rahaa

Kaikki ASKOn astianpesukoneet ovat ympäristöystävällisiä, ja ne voidaan liittää lämmin- tai kylmävesiliitäntään. Suositeltava vedenottolämpötila on 60 ºC, mutta jopa 70 ºC:n lämpöistä vettä voidaan käyttää. Jos pesuohjelman lämpötila on vedenottolämpötilaa suurempi, astianpesukone lämmittää veden valitun ohjelman mukaan.

Lue lisää

Määritä veden kovuusaste

Jos olet ostanut ASKO-astianpesukoneen, voit määrittää veden kovuuden mukana toimitetulla kalkkitestillä. Kalkkitesti on samassa pakkauksessa oppaan kanssa.

Näin pitkälle pääset ½ litralla vettä

ASKO-astianpesukoneet pärjäävät pitkälle erittäin pienellä vesimäärällä.
Ruokalautanen, syvä lautanen, jälkiruokalautanen, kuppi, aluslautanen, lasi, haarukka, keittolusikka, veitsi, teelusikka ja jälkiruokalusikka. Niin paljon ASKO XXL -astianpesukone pystyy huuhtelemaan ja pesemään kirkkaan puhtaaksi vain ½ litralla vettä! Bonnin yliopiston tutkimus osoittaa, että 12 hengen astiaston tiskaaminen käsin kuluttaa peräti 103 litraa vettä ja 2,5 kWh sähköä veden lämmittämiseksi. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että ASKO XXL -astianpesukoneet käyttävät vain 9,4 litraa vettä ja alle 1 kWh sähköä peräti 18 astiaston / 206-osaisen astiaston pesemiseen!