Suunniteltu kestämään pitkään - Asko Appliances

Suunniteltu kestämään pitkään

Korkea laatu ja pitkä käyttöikä

Investointiasi suojaa ASKO G5 Quality Service, joka on 5 vuoden takuu sille, että tuotteet täyttävät korkeat laatu- ja käyttövaatimukset.

ASKO tunnetaan huippulaadukkaiden tuotteiden kehittäjänä ja valmistajana, jonka tuotteille on tunnusomaista pohjoismainen muotoilu ja toiminta. Heti alusta alkaen tavoitteenamme on ollut valmistaa kestäviä ja laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät – ja mieluiten jopa ylittävät – asiakkaidemme odotukset. Käytämme tuotteiden valmistuksessa parhaita materiaaleja, jotta ne kestävät pitkään.

Miten varmistamme laadun?
Testaamme kaikki tuotteet ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Lisäksi käyttöikätesteissä käytetään pesukoneita ja kuivausrumpuja noin 10 000 tuntia, joka vastaa noin 20 vuoden käyttöä kotitalouksissa. Astianpesukoneiden käyttöikätesteissä niitä käytetään 12 500 tuntia, joka vastaa samalla tavalla noin 20 vuoden käyttöä kotitalouksissa.

ASKO suojaa investointisi
Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä ja voivat luottaa täysin ASKO-tuotteensa toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä ASKO G5 Quality Service -palvelun sinä päivänä, kun he ostavat ASKO-tuotteen. ASKO G5 Quality Service on 5 vuoden takuu sille, että tuotteet täyttävät korkeat laatu- ja käyttövaatimukset. Lue aiheesta lisää täältä.