ASKO - ASKO-pesukoneet ammattikäyttöön

ASKO-pesukoneet ammattikäyttöön

Suunniteltu kestämään pitkään

ASKOn ammattikäyttöön tarkoitetut pesukoneet ovat tukevarakenteisia, taloudellisia ja luotettavia, ja ne on suunniteltu kestämään pitkään. ASKO-pesukoneet ovat aina ECO-koneita: Valko- ja kirjopyykin 60 asteen pesuohjelmassa aikaa säästyy jopa 12 minuuttia (20 %) ja energiaa jopa 70 %.

Käytettävissä on 28 ohjelmaa, minkä ansiosta ASKO-pesukoneet kuuluvat markkinoiden joustavimpiin – lisäksi voit suunnitella oman pesuohjelman tarkasti omien tarpeidesi mukaiseksi.

ASKO ammattilainen esite

Pitkä käyttöikä Teemme käyttöikätestin, joka vastaa noin 15 000 jaksoa ammattimaisessa käytössä. Testeihin sisältyvät kestävyystesti poikkeuksellisen korkeissa lämpötiloissa, tiiviystesti ja sähköjärjestelmän turvallisuustesti. Kaikki osat testataan kokonaan komponenttien tasolle asti.
Ympäristöystävälliset ECO-ratkaisut Ammattikäyttöön tarkoitetut pyykinpesukoneemme ja astianpesukoneemme ovat kaikki ECO-malleja, jotka voidaan liittää lämminvesiliitäntään. Se on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun käytettävissä on ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämminvesilähde, kuten aurinkopaneelit tai lämpöpumppu.