ASKO - Ammattimaiset ohjelmat

Ammattimaiset ohjelmat

Kun monta ihmistä käyttää samaa konetta, helppokäyttöisyys ja ohjelman valinnan joustavuus ovat erityisen tärkeitä.
 
Käynnistyspainiketta painamalla voidaan käynnistää uudelleen viimeksi suoritettu ohjelma.
Ammattimaiset ohjelmat ammattikäyttöön tarkoitettuihin ASKO-astianpesukoneisiin

Selvä näyttö

Näytöstä voit helposti tarkastaa valittuna olevan ohjelman ja ajan. Luukun etupuolella oleva LC-näyttö ilmaisee jäljellä olevan ajan, minkä lisäksi se voidaan ohjelmoida näyttämään todellinen lämpötila hygieniaohjelman aikana.

Tarpeesi täydellisesti täyttävä astianpesukone

Jos haluat räätälöidä astianpesukoneen tarpeidesi mukaan, ASKO on juuri oikea valinta. Tarvittavat ohjelmat on helppo mukauttaa vaadittuihin tehtäviin.

Hygieniavaatimukset täyttävät ohjelmat

Ammattikäyttöön tarkoitetuissa astianpesukoneissamme on kaksi ammattimaista ohjelmaa, Sani A 85 °C ja Sani B 80 °C, joissa lämpötila nostetaan viimeisen huuhtelun aikana hygieniavaatimusten täyttämisen vaatimalle tasolle. Sani A -ohjelmassa lämpötila nostetaan 85 °C:seen viiden minuutin ajaksi viimeisen huuhtelun aikana ja Sani B -ohjelmassa 85 °C:seen kymmenen minuutin ajaksi viimeisen huuhtelun aikana.
Pitkä käyttöikä Teemme käyttöikätestin, joka vastaa noin 15 000 jaksoa ammattimaisessa käytössä. Testeihin sisältyvät kestävyystesti poikkeuksellisen korkeissa lämpötiloissa, tiiviystesti ja sähköjärjestelmän turvallisuustesti. Kaikki osat testataan kokonaan komponenttien tasolle asti.
Ympäristöystävälliset ECO-ratkaisut Ammattikäyttöön tarkoitetut pyykinpesukoneemme ja astianpesukoneemme ovat kaikki ECO-malleja, jotka voidaan liittää lämminvesiliitäntään. Se on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun käytettävissä on ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämminvesilähde, kuten aurinkopaneelit tai lämpöpumppu.