ASKO - Ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet

Ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet

Suunnittele oma sovelluksia tarpeidesi mukaan

Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-astianpesukoneet käyttävät säästeliäästi vettä ja energiaa. Kaikki ASKO-astianpesukoneet ovat ympäristöystävällisiä, ja ne voidaan liittää joko lämmin- tai kylmävesiliitäntään.

Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-astianpesukoneet täyttävät tiukat hygieniavaatimukset; pesuprosessissa saavutetaan 85 asteen lämpötila. Astianpesukoneemme sopivat siten ihanteellisesti käyttöön päiväkodeissa, kouluissa, pienissä ravintoloissa tai kahviloissa, julkisissa laitoksissa ja toimistoissa.

Ammattikäyttöön tarkoitetut ASKO-astianpesukoneet pesevät tehokkaasti kaikentyyppiset astiat, minkä lisäksi ne antavat mahdollisuuden suunnitella omia ohjelmia yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikki pääosat on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka kestää vuosien ajan.

ASKO ammattilainen esite

Pitkä käyttöikä Teemme käyttöikätestin, joka vastaa noin 15 000 jaksoa ammattimaisessa käytössä. Testeihin sisältyvät kestävyystesti poikkeuksellisen korkeissa lämpötiloissa, tiiviystesti ja sähköjärjestelmän turvallisuustesti. Kaikki osat testataan kokonaan komponenttien tasolle asti.
Ympäristöystävälliset ECO-ratkaisut Ammattikäyttöön tarkoitetut pyykinpesukoneemme ja astianpesukoneemme ovat kaikki ECO-malleja, jotka voidaan liittää lämminvesiliitäntään. Se on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun käytettävissä on ympäristöystävällinen ja taloudellinen lämminvesilähde, kuten aurinkopaneelit tai lämpöpumppu.