ASKO - Unikke fordele ved Elements by ASKO vakuumskuffer

Unikke fordele ved Elements by ASKO vakuumskuffer

Sous vide ja ruoan tyhjiöpakkaaminen

Sous vide -kypsennyksessä elintarvikkeet suljetaan erityisiin tyhjöpusseihin ja kypsennetään sen jälkeen höyryllä 40–100 °C:n lämpötiloissa. Täysin suljetun pussin ansiosta ruoan luonnollinen maku, väri ja rakenne sekä kaikki sen sisältämät terveelliset vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Tyhjiöpakkauksessa kypsennetty ruoka kaipaa myös huomattavasti vähemmän suolaa kuin perinteisillä menetelmillä kypsennetty

Kosketusnäppäimet

Helppokäyttöisen kosketuskäyttöpinnan avulla voit valita kolmesta eri tyhjiöpakkausasetuksesta ruoan herkkyydestä riippuen. Liha vaatii esimerkiksi korkeamman tyhjiöpakkausasetuksen parhaiden mahdollisten kypsennystulosten saavuttamiseksi. Hedelmät sen sijaan tarvitsevat alhaisemman asetuksen, jotta negatiivinen ilmanpaine ei vahingoittaisi niitä.