ASKO - CLEAN SECRETS BY ASKO

CLEAN SECRETS BY ASKO

Clean as the Nordic nature. Clean as the sound of the wind. Clean as the surface of steel. Clean as the cut by a craftsman. Clean as our commitment to tell you the secrets of ASKO.

ASKOn pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen uusi sukupolvi

ASKOn uuden sukupolven pesukoneet ja kuivausrummut ovat täynnä innovatiivisia toimintoja, jotka tekevät arjestasi helpompaa, sekä kodistasi ympäristöystävällisen ja kauniin. Ja koska ne on valmistettu laadukkaista teräsosista, voit olla varma niiden palvelevan sinua luotettavasti monia vuosia.

Vaikka olemme olleet jo 65 vuotta alalla, yritämme edelleen parantamaan ja kaunistamaan tuotteitamme, niin että ne  vastaa tämän päivän kuluttajan odotuksia muotoilusta ja toimivuudesta. Vastatakseen korkeisiin odotuksiin olemme ottaneet kuluttajat mukaan eri kehitysvaiheisiin ja tunnistaneet pyykinpesun ja kuivauksen suurimmat haitat. Yhdistämme tämän tiedon meidän monivuotiseen kokemukseemme pyykinpesukoneista ja kuivausrummuista, sekä kotitalouksille että teollisuudelle, luodaakseemme uuden sukupolven muotoiltuja, käyttäjäystävällisiä, innovatiivisia ja kestäviä pesukoneita ja kuivausrumpuja.

Lue lisää ASKOsta ja sen historiasta täältä

Kilpailu - Voita 1500 eurolla ASKOn tuotteita

Me uudistamme yhden onnekkaan kodin - osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa 1.500 eurolla ASKOn tuotteita. Kilpailu päättyy 1. joulukuuta. Voittaja on pelaaja, jolla on nopein aika. Jos useammalla pelaajalla on sama aika, arvomme voittajan.

Pelaa ja osallistu kilpailuun täällä

Pesukoneen modes – Oikotiesi parempiin pesutuloksiin

Red Dot Best of the Best Award 2017 voittaja

Uudet pyykinpesukoneet ja kuivaajat ovat voittaneet palkitun Red Dot Design Awardin 2017 Best of the Best -kategorian muotoilultaan, joka on hienostunut, minimalistinen ja elegantti. Voittajat ovat ASKO Logic -sarjasta; pesukone W4086C.W ja kuivausrumpu T408HD.W.

Kuvagalleria