ASKO Pro Series™ - Asko Appliances

ASKO Pro Series™

Kaikille, jotka vaativat enemmän…

ASKO Pro Series™ on uusi vankasta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ylellinen keittiölaitevalikoima kaikille ruoanlaittoa rakastaville, jotka vaativat enemmän.

Olemme myyneet laadukkaita laitteita vaativille asiakkaille yli 60 vuoden ajan. Näin olemme saaneet kerättyä riittävästi kokemusta kehittääksemme täysin uuden keittiölaitesarjan, jonka ansiosta muotoilufilosofiamme ja laatuajattelumme siirtyy askeleen eteenpäin. Laitesarjan nimi on ASKO Pro Series™. Sarja, jonka tunnuspiirteitä ovat korkea laatu ja pienimpiä yksityiskohtia myöten harkittu muotoilu.

Keittiö on perheen luonnollinen kokoontumispaikka, jossa aloitamme ja päätämme päivän. Se on sosiaalinen ympäristö, jossa perheenjäsenet tapaavat toisensa syödäkseen aamiaista, lounasta tai päivällistä. Se on paikka, jossa vietämme aikaa ystäviemme kanssa, teemme kotitehtäviä, laadimme suuria suunnitelmia tulevaisuuden varalle ja rakastumme. Olemmekin suunnitelleet uuden Pro Series™ -keittiölaitesarjan tuotteet juuri keittiössä viettämääsi aikaa silmällä pitäen. Olemme melko varmoja siitä, että ne vastaavat käsitystäsi täydellisesti suunnitellusta keittiöstä. Mutta sinun ei tarvitse uskoa sanaamme. Tule katsomaan, niin vakuutut.

Kuvagalleria

Kuumat paikat - Varautunut kaikkeen

Samantekevää, minkä ASKO Pro Series™ -sarjan uunin valitset, kaikissa sarjan uuneissa on samanlainen laadukas emalipinta. Se kestää niin äärimmäisiä lämpötiloja kuin kosteuttakin, niin että se selviytyy ongelmitta niin pyrolyysipuhdistuksen vaikeista olosuhteista kuin höyryn käytöstäkin. Kova ja sileä emalipinta alentaa myös sähkönkulutusta, parantaa lämmön jakautumista ja tekee uunin puhdistamisesta helppoa.

Terveellistä, höyryävän puhdasta energiaa

Loihdi uusia makuja käyttämällä höyryn ja perinteisen kuuman ilman yhdistelmää tai kypsennä ruokasi mahdollisimman terveellisellä tavalla pelkkää höyryä käyttäen, niin että kaikki ruoan sisältämät mineraalit ja maut säilyvät, väristä ja rakenteesta puhumattakaan. Voit kypsentää lihaa, kalaa ja vihanneksia samanaikaisesti: sinun ei tarvitse kuin asettaa aika sen ruoan mukaan, jonka kypsentämiseen menee eniten aikaa - ylikypsymisen vaaraa ei ole.

Yhdistelmäuunit, joita voidaan yhdistellä

Yhdistelmämikroaaltouunimme avulla voit hyödyntää yhdistelmätoimintojen joustavuutta. Voit valita erilaisista kypsennystavoista: mikroaallot, puhallinavusteinen kiertoilmakypsennys, grillaus ja erilaisten kypsennystapojen yhdistelmä. Yhdistelmämikroaaltouunit ovat myös täydellisen yhteensopivat kaikkien muiden ASKO Pro Series™ -sarjan uunien kanssa - voit yhdistellä jopa kaikkien sarjan uunien paistopeltejä keskenään. Tätä kutsumme joustavuudeksi!

Löydä erilaiset tumman sävyt

Hyvän kokin tunnistaa siitä, millaista kahvia hän juo. ASKO Pro Series™  -sarjan espresso-/kahvinkeittimellä voit valmistaa kerta toisensa jälkeen herkullisen espresson, mustan kahvin, cappuccinon tai caffè latten. Täydellisten tulosten saamiseksi voit säätää kahvin vahvuutta, määrää sekä kahvipapujen jauhatusastetta.

Joskus pikaruoka on hyvää

Induktiokeittotasomme eivät ainoastaan anna keittiöllesi eleganttia ja nykyaikaista ilmettä. Ne nopeuttavat myös ruoanlaittoa nopean ja tarkan lämmönsäätönsä ansiosta. Lämpölähteen energia siirtyy kokonaisuudessaan keittoastiaan, kun taas perinteisissä sähkö- ja kaasuliesissä energia muutetaan ensin lämmöksi ja se siirtyy vasta tämän jälkeen keittoastiaan, mikä merkitsee sitä, että lämpöä menee myös paljon hukkaan! Kuten huomaat, induktiokeittotasomme tulevat mullistamaan tapasi laittaa ruokaa - hyvällä tavalla.

Yksinkertaisesti vaikuttava

ASKOn hämmästyttävän puhdaslinjaiset liesituulettimet kuuluvat muotoilun etulinjaan. Niiden ajaton ja puhutteleva muotoilu antavat keittiölle oman tyylikkään leimansa. Ja kauniin pinnan alla ne noudattavat luonnollisesti ASKOn periaatteita tinkimättömästä suorituskyvystä ja helppokäyttöisyydestä.

Keep it cool

ASKOn jääkaappipakastin tarjoaa ympäristön, jossa ruoallasi on parhaat mahdollisuudet pysyä pitkään tuoreena ja terveellisenä. Sillä on ainutlaatuinen kyky mukautua henkilökohtaisiin elintapoihisi ja säilyttää ruokaa parhaalla mahdollisella tavalla, niin että sen vitamiinit säilyvät samalla kun se poistaa tehokkaasti bakteereja.